Als je met je organisatie je impact wil vergroten, dan kan je misschien wel wat extra denkkracht gebruiken. Over de strategische focus of hoe je je collega’s in beweging krijgt bijvoorbeeld.

Impactvolle programma’s en projecten

Ik help organisaties bij de ontwikkeling van impactvolle programma’s en projecten. Dat doe ik het liefst op het gebied van duurzaamheid en sociale innovatie. Vaak heb ik de rol van strategisch adviseur, (interim) programma- of projectmanager.

Inhoudelijk en resultaatgericht

Ik denk inhoudelijk met je mee én beweeg me op de werkvloer tussen en met je collega’s. Daarbij geef ik aandacht aan de mensen, de organisatiecultuur, de strategische keuzes en/of het proces. Net wat nodig is om het resultaat te halen.

Ik ken Petra als creatief, hard werkend en resultaatgericht. Het is leuk en interessant om met haar samen te werken!

Prof.dr. Lucas MeijsHoogleraar strategic philanthropy/'vrijwilligerswerk', Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam

Is het tijd voor meer impact?

Of wil je eerst meer informatie?

Ja, graag!

Verdiepingstraject

Grote strategische uitdagingen vragen om een diepgaande ervaring. Het programma Rewild Your Organisation is in dat geval misschien wat voor jou en je management team. Je bekende context uit en de natuur in. De inzichten die je in de natuur opdoet, zijn essentieel voor de vooruitgang van jouw organisatie. Dit programma bied ik samen met Richard Wentzel via The Rewild Company aan.