Skip to main content

Oude wijsheden als inspiratie

Mijn grootste inspiratiebronnen zijn inheemse culturen en de natuur. Tijdens mijn wereldreis in 2011 had ik bijzondere ontmoetingen en leerde ik over verschillende culturen. Ook bezocht ik de prachtigste plekken in de wildernis, waar ik ervaarde wat ik eigenlijk onbewust al wist: dat ik onderdeel ben van een groter geheel.

Impactvolle ervaringen

Hoewel ik alweer een tijdje terug ben in Nederland, gaat het reizen door. Niet alleen door letterlijk op pad te gaan, maar ook door mezelf verder te blijven ontwikkelen. Inheemse culturen en de natuur blijven daarbij belangrijk voor me. Zo deed ik in 2014 mee aan een Wilderness Trail in Botswana, waar ik olifanten ontmoette en sliep onder de sterren. In 2016 heb ik een Nature Quest gedaan, waarbij ik meerdere dagen en nachten alleen in de duinen van Terschelling verbleef. Twee jaar later wilde ik langer alleen de natuur in en heb ik ervaren wat een een week solo in de Oostenrijkse bergen bij me in beweging bracht. In 2019 ben ik naar de VS geweest om van Native Americans te leren.

In deze context heb ik, naast bijzondere ontmoetingen en ervaringen, ook verschillende vervolgstudies gedaan. Zo heb ik in 2016 deelgenomen aan de leergang Corporate Antropologie en de Immersion Workshop Biomimicry for Social Innovation. In 2018 heb ik een opleiding tot natuurcoach gevolgd.

Visie

Ik geloof dat verstillen en terug gaan naar je roots helpt om in beweging te komen. In de natuur kun je herontdekken wie je werkelijk bent en waar het in essentie om gaat. Om vervolgens vanuit je natuurlijke staat van zijn in actie te komen. Actie die nodig is voor vooruitgang. Vooruitgang voor jezelf, voor anderen én voor (de rest van) de natuur. Want wanneer je vanuit je natuurlijke staat werkt en leeft, doe je van nature wat goed is voor het grotere geheel.

Kernwaarden

Betrokkenheid

Duurzaamheid

Echtheid

Vrijheid

Zorgvuldigheid

Achtergrond en interesses

Meer weten? Op LinkedIn staat meer over mijn werkervaring en gevolgde opleidingen. Op Twitter deel ik wat me bezig houd.

LinkedIn

Twitter

Interesse om kennis te maken?

Ik kijk er naar uit! Het liefst buiten in de natuur, ergens tussen Utrecht en Arnhem.

Ja, graag!

Klanten