Als je een volgende stap in je leven wilt zetten, dan kun je waarschijnlijk wel wat helderheid gebruiken. Over welke stap dat is, of waardoor je je nog laat tegenhouden.

Rust en ruimte in de natuur

In de natuur zijn geeft rust en ruimte, wat je kan helpen in je proces om helderheid te krijgen. Daarom neem ik je graag mee naar buiten. Uit onderzoek blijkt dat de natuur een positief effect heeft op de mentale en fysieke gezondheid van mensen. Zelf ervaar ik ook regelmatig de kracht van de natuur.

Coachingstraject

Tijdens de eerste afspraak leer ik je graag beter kennen en ben ik benieuwd naar wat jou bezig houdt. Tegelijkertijd kan jij bepalen of ik een coach ben waar jij je prettig bij voelt. We kunnen vervolgens allebei beslissen of we wel of niet samen een coachingstraject ingaan. Meestal bestaat een traject uit zo’n 5 à 6 sessies verspreid over een paar maanden. Alle sessies vinden buiten plaats en duren zo’n 1,5 tot 2 uur.

Tijdens onze sessies help ik je vertragen en ruimte creëren om na te gaan wat jij nodig hebt om in beweging te komen. We bepalen wat het doel is van het coachingstraject, onderzoeken wat jou nu nog tegenhoudt en zoomen in op de kwaliteiten die je in huis hebt om stappen te kunnen zetten. Daarna maken concrete afspraken over welke acties je gaat ondernemen om daadwerkelijk in beweging te komen. Uiteraard bespreken we ook of je doel dichterbij komt.

Is het tijd voor de volgende stap?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek!

Ja, graag!

Verdieping

Heb je naast een-op-een coaching behoefte aan meer tijd voor jezelf, om stil te staan bij wat voor jou ‘de bedoeling’ is? Dan is het Rewild Yourself programma misschien iets voor jou. In twaalf weken ga je samen met andere deelnemers eerst meerdere dagen vertragen, ontspannen en verstillen. Om vervolgens vanuit je natuurlijke staat van zijn concrete plannen te maken en actie te ondernemen. Een diepgaande en krachtige ervaring, die ik samen met Richard Wentzel via The Rewild Company aanbied.