Skip to main content

Als je een volgende stap in je leven wilt zetten, dan kun je waarschijnlijk wel wat helderheid gebruiken. Over welke stap dat is, of waardoor je je nog laat tegenhouden. Of misschien heb je een stok achter de deur nodig om je plannen te realiseren. Laat mij je helpen.

Gratis belsessie

Jas en schoenen aan, oordopjes in! We gaan allebei een half uur naar buiten – jij bij jou in de buurt, ik bij mij in de buurt. Met deze telefonische afspraak krijg je niet alleen wat beweging en een frisse neus, maar kun je ook vertellen wat jou bezig houdt.

Ik bied een luisterend oor, stel vragen en denk met je mee, zodat jij wat meer ruimte en ontspanning kunt ervaren. Maak een half uurtje tijd voor jou en krijg weer wat meer energie en focus voor de rest van je dag.

Deze belsessie bied ik momenteel gratis aan in verband met de huidige onrust in de samenleving.

Ja, graag!

Coachingstraject

Tijdens het coachingstraject help ik je vertragen en ruimte creëren om na te gaan wat jij nodig hebt om in beweging te komen. We bepalen wat het doel is van het coachingstraject, onderzoeken wat jou nu nog tegenhoudt en zoomen in op de kwaliteiten die je in huis hebt om stappen te kunnen zetten. Daarna maken concrete afspraken over welke acties je gaat ondernemen om daadwerkelijk in beweging te komen. Uiteraard bespreken we vervolgens ook of je doel dichterbij komt.

Een traject bestaat uit zes sessies verspreid over drie maanden. Alle sessies vinden buiten plaats en duren zo’n 1,5 tot 2 uur.

Meer informatie

Kort & krachtig

Even wat ruimte en afstand van je dagelijks leven om écht tijd te nemen voor jou. Ga 24 uur met me mee de natuur in – samen naar buiten, praten én stil zijn. Er is ook ruimte om alleen te zijn en te ontspannen zodat je kunt laten bezinken wat we hebben besproken. ’s Avonds eten we samen en zitten we bij het kampvuur. Je overnacht op een prachtige plek waar je gegarandeerd tot rust komt. Op die manier kunnen we de volgende ochtend samen aan de slag met het concreet maken van de stappen die je gaat zetten om te realiseren wat voor jou belangrijk is. Een paar weken na onze break plannen we een wandeling in de natuur, om je voortgang te bespreken.

Meer informatie

Door het coachingstraject met Petra kan ik beter bij mezelf blijven en heb ik meer focus en rust! Ik kan nu zowel in mijn privéleven als op het werk duidelijker mijn grenzen aangeven. De omstandigheden zijn niet zo zeer veranderd, hoe ik ermee omga wel.

Van te voren vond ik het wel wat spannend om af te spreken, maar ik voelde me snel op m’n gemak bij Petra. Ze straalt rust uit en gaf me ruimte.

Ik vond het fijn dat we buiten in de natuur waren en de oefeningen vond ik erg prettig. De natuur als metafoor helpt. Het beeld van mezelf op een plek in het bos, kan ik nog steeds voor me halen. Dat helpt me herinneren aan de inzichten die ik daar kreeg.

Sharda BirtantieFreelance Projectmanager

Rust en ruimte in de natuur

In de natuur zijn geeft rust en ruimte, wat je kan helpen in je proces om helderheid te krijgen. Daarom neem ik je graag mee naar buiten. Uit onderzoek blijkt dat de natuur een positief effect heeft op de mentale en fysieke gezondheid van mensen. Zelf ervaar ik ook regelmatig de kracht van de natuur.

Is het tijd voor de volgende stap?

Stel het niet langer uit en mail me vandaag nog. Dan kunnen we binnenkort kennismaken – ik ben benieuwd naar jouw verhaal en vertel je graag wat meer over mij.

Ja, graag!

Verdieping

Heb je naast een-op-een coaching behoefte aan meer tijd voor jezelf, om stil te staan bij wat voor jou ‘de bedoeling’ is? Dan is het Rewild Yourself programma misschien iets voor jou. In twaalf weken ga je samen met andere deelnemers eerst meerdere dagen vertragen, ontspannen en verstillen. Om vervolgens vanuit je natuurlijke staat van zijn concrete plannen te maken en actie te ondernemen. Een diepgaande en krachtige ervaring, die ik samen met Richard Wentzel via The Rewild Company aanbied.